För att uppmuntra och stötta fler kvinnor till att ta steget att tävla inom gastronomi är Sorundahallarna stolt samarbetspartner till initiativet ”Kvinnor i branschen som vill tävla”.
Den 28-29 mars bjuds kvinnor i restaurangbranschen som är nyfikna och intresserade av att tävla inom gastronomi in till Werners Gourmetservice för två dagar fullspäckade med inspiration, kunskap och nätverkande. Deltagarna kommer att få lyssna på olika föreläsningar av kvinnor som har erfarenhet av tävling samt njuta av god mat och dryck.
På plats är flera av Sveriges vassaste leverantörer som kommer att dela med sig av sina erfarenheter från tävlingssammanhang, men också av kunskap från respektive produktområde.
Välkommen att anmäla dig till två goda dagar i Skara!
Föreläsare
Marie Skogström: coach för Svenska Kocklandslaget. Äger och driver Mat & Vin Slottsparken, Malmö Jessie Sommarström: Vinnare Årets Kock 2022. Kreativ ledare för Urban Deli och på Axfoundations livsmedelsutvecklingscentrum Torsåker gård. Louise Johansson: Louise är den första som vunnit både Sveriges Mästerkock och Kockarnas Kamp och dessutom tagit brons i Årets Kock.
När: 28 mars 09:30 till 29 mars ca 14:30 Var: Werners Gourmetservice, Kämpagatan 3 Skara Pris: 1500 kr Föreläsningar, boende, luncher och middag ingår i kostnaden och bokas av Werners. Anmälan görs till:ida.holm@wgs.se Skriv namn, arbetsplats kontaktuppgifter och ev. allergier Frågor kan ställas till projektledare Ida Holm ida.holm@wgs.se / 070- 938 37 96.
När är det säsong för aprikoser? Vad är det som gör att en sorts potatis är mjölig, en annan fast och en tredje nästan vattnig? Hur lång tid tar det för sparris att växa och hur många scovillegrader mäter en habanero?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.